Get Adobe Flash player
Home Despre noi

Despre noi

sigla to png 200      Datorita faptului ca societate are sediul in Hunedoara, acest oras fiind declarat zona defavorizata, cu o rata foarte ridicata a somajului (o mare parte  din muncitori fiind disponibilizati de la Combinatul siderurgic din oras ) , societatea a fost nevoita sa practice preturi cat mai scazute si sa asigure totusi o calitate buna la produsele pe care le comercializeaza.
     In timp , SC T&O PRODCOM SRL a reusit acest lucru, drept dovada societatea are clienti stabili ,cu unii dintre ei lucrand pe baza de compensari ale obligatiilor reciproce , reusind astfel sa evite lipsa lichiditatilor.
     Clientii buni ai oricarei societati reprezinta un element – cheie : atunci cand li se ofera servicii bune, preturi scazute si marfa de buna calitate, ei devin o sursa de profit pe termen lung pentru firma.
     In conditiile unei concurente din ce in ce mai acerbe, primul obiectiv al unei firme trebuie sa fie acela de a castiga fidelitatea clientului si de a-i satisface acestuia cerintele.

     SC T&O PRODCOM SRL pentru a-si castiga clienti si pentru a se asigura de fidelitatea acestora, in functie de relatiile pe care le are cu acesti, le asigura de cele mai multe ori reduceri de pret la anumite produse,pentru anumite cantitati,  le asigura transportul si uneori le vinde marfa pe credit . In timp societatea a inceput aiba relatii preferentiale cu anumiti clienti, insa acest lucru nu inseamna ca ceilati clienti nu sunt tratati bine.

     De doua ori pe saptamana societatea face reduceri de preturi la 2 – 4  sortimente de produse, mereu altele , astfel castigandu-si din ce in ce mai multi  clienti, care chiar daca au venit sa cumpere produsele cu reducere , pe langa acestea cumpara si celelalte produse pe care noi le oferim, devenind in timp  clientii permanenti ai firmei.

Locaţia

carlsrom logo murfatlar logo atifco logo bunge logo redbul logo alexandrion logo angelli logo deroni logo romaqua group logo