Get Adobe Flash player
Home

Resurse Umane     Salariatii societatii ( in numar de 150 ) au media de varsta 35 de ani , deci un colectiv tanar cu dorinta de afirmare si castig.

     Chiar daca nu au avut o calificare adecvata pentru postul pe care il detin , in timp au ajuns sa se ridice la standardele cerute de firma.

     Datorita obiectivelor comune intre angajatii societatii s-a stabilit un grad ridicat de respect reciproc, colaborarea dintre toate compartimentele facandu-se in cele mai bune conditii.

     Echipa de conducere este formata din 7 oameni : Directorul general care se ocupa de managementul firmei, 1 Director de vanzari ( care se ocupa de distributia de bere, apa, sucuri si bauturi ), 1 Director de vanzari (care se ocupa de compartimentul de cafea ,tigari si celelate produse ), 1 Director care se ocupa de aprovizionare, Contabilul-sef (care se ocupa de compartimentul financiar – contabil ) si 2 Supervisori , media de varsta a acestora este de 36 de ani si toti au abilitati de conducere si experienta in domeniu.
carlsrom logo murfatlar logo atifco logo bunge logo redbul logo alexandrion logo angelli logo deroni logo romaqua group logo