Get Adobe Flash player
Home

Mediul extern al companiei     În conditiile economiei de piata, manageriatul este independent in alegerea furnizorilor si clientilor, avand o mare raspundere in identificarea si selectionarea acestora.

     Alegerea si selectionarea furnizorilor si a clientilor sunt un proces continuu, dictat, in general, de jocul cererii si ofertei pe piata , fiind una din preocuparile de baza ale manageriatului.    

     Societatea in prezent, are bune relatii cu diferiti furnizori de marfuri , atat din judetului Hunedoara, unde este sediul societatii, cat si cu furnizori din alte judete.

     Datorita faptului ca cea mai mare pondere din venituri ( aproximativ 80 % ) societatea o obtine din vanzarea bauturilor alcoolice, vinuri , a apei minerale , a Berii, Uleiului ,cafelei si tigarilor firma fiind si distribuitoare a acestor produse,  principalii furnizori de marfuri sunt : SC CARLSROM BEVERAGE CO, SC ROMAQUA GROUP SA , QUADRANT AMROQ BEVERAGE SRL , SC BUNGE ROMANIA SA, JT INTERNATIONAL (ROMANIA)SRL, SC STRAUSS ROMANIA SRL , SC TRUST LF SRL,SC PRODVINALCOO SRL.

carlsrom logo murfatlar logo atifco logo bunge logo redbul logo alexandrion logo angelli logo deroni logo romaqua group logo