Get Adobe Flash player
Home Carieră

Cauţi un loc de muncă ?

Singura posibilitate de a contrabalansa dezavantajul lipsei de experienţă este să-ţi evidenţiezi potenţialul profesional, mai exact, abilităţile pe care le deţii. Pentru a dovedi ca ai anumite atuuri şi că vei face faţă cerinţelor postului, te poti folosi de "tehnicile" următoare:

Alege un domeniu pe care să îl tinteşti. Este greu să demonstrezi că ai foarte multe abilităţi în mai multe domenii, când tu de fapt nu ai experienţa profesională. Poţi, în schimb, să te concentrezi pe o activitate principalîă şi pe care ai dori să o practici permanent şi neconditionat (programarea, vânzările, marketing-ul, contabilitatea etc).

Identifică acele abilităţi cheie căutate în domeniul pe care ţi l-ai ales.

De exemplu, pentru a lucra în vânzări este necesar să ai încredere în tine, să îţi placă să comunici cu oameni diferiţi, să fii convingător pentru a-i determina să-ţi accepte oferta, să fii perseverent. Pe tine te caracterizează aceste trăsături? Daca da, eşti omul potrivit pentru acel job.
După ce ţi-ai definit aceste trasături, treci la pasul doi. Încearcă să identifici, în experienţa ta personală, situaţii în care ai dat dovadă de aceste calităţi.
în momentul în care ai descoperit ce anume te pasionează, nu cred ca mai este nevoie să te conving cât de valoroasă e munca. Daca nu ţi-ai găsit înca propria vocaţie, sau poate nu eşti sigur ca-ţi va plăcea jobul respectiv, poţi cel puţin să încerci, pentru o perioadă. SUCCES.

 Depune CV-ul online !

Locuri de mucă disponibile:

  • agent de vânzări;
  • şofer profesionist (categoria C+E)

Warning: Creating default object from empty value in /home/rtop0362/public_html/components/com_cckjseblod/views/type/view.html.php on line 392
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Vârsta
Ultimele Studii
Curriculum Vitae

carlsrom logo murfatlar logo atifco logo bunge logo redbul logo alexandrion logo angelli logo deroni logo romaqua group logo